Питбулът, който уби стопанката си във Варна, е нападал хора

...
 
Питбулът, който уби стопанката си във Варна, е нападал хора
Коментари Харесай

Питбулът, който уби стопанката си във Варна, е нападал хора и преди

 

Питбулът, който умъртви стопанката си във Варна, е нападал хора и преди. Животното е имало нашийник с електрошок, с цел да бъде следено.

SafeNews напомня, че агресивното куче захапа стопанката си, като гибелта на жената  е настъпила от кръвозагуба.  Инцидентът е станал в кв. „ Галата “. Очакват се експертизи на правосъден доктор с цел да се откри дали кучето е отговорно за гибелта на дамата.

Питбулът, който умъртви стопанката си във Варна, е нападал хора и преди 30.05.24 09:40 Пари за антибългарска агитация и за слагането на една пародийна режисура има, само че за ремонт на паметника на героите от Сливница край Гургулят няма 30.05.24 09:07 Васил Божков поема още веднъж ръководството на „ Левски “? 30.05.24 08:50 СКАНДАЛНО! Учителка скубе, бие и малтретира деца от детска градина във Велинград 30.05.24 08:38 СРАМ:Гневни шуменци замеряха с яйца Борислав Гуцанов(СНИМКИ/ВИДЕО) 30.05.24 08:22

„ Доколкото ни е известно, кучето е имало паспорт, който през вчерашния ден е конфискуван. При наша инспекция не се откри микрочип, само че там има прободна рана. Това ще се открива в допълнение “, сподели Христина Мирчева от приюта в село Каменар.

Мъжът, с който 36-годишната жена е съжителствала, е заловил кучето и го е предал на общинските управляващи.

„ Животното е упоено и по този начин е конфискувано. Когато беше настанено в приюта, беше открита прободната рана на врата. Грижим се за кучето и то е настанено в обезопасена клетка.Като цяло хората са настроени, че тази порода е рискова. Не всички кучета от тази порода агресират. Много е значимо по какъв начин се отглеждат и по какъв начин стопаните се държат към тях “, изясни още  Мирчев.

SafeNews напомня, че през февруари питбул атакува майка с дете, които са разхождали кучето си в региона на софийския квартал „ Овча Купел “.

Инцидентът е станал пред блок 510, а агресивното куче е било съпровождано от деца на забележима възраст сред 10 и 12 години. Кучето е било без мотив!

Подобни произшествия в квартала имаше и през лятото на 2021 година. Тогава жена и дребното и кученце бяха свиреп нападнати от различен питбул. През 2018-та още веднъж в „ Овча купел “ и още веднъж от питбул беше атакуван професор Иво Панов, който по-късно потърси правата си в съда против безотговорния притежател на звяра.

Източник: bTV

Още вести четете в: България, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР